Interieuradvies

Interieurideeën op basis van je eigen persoonlijke woonwensen

Bent u aan het verbouwen, verhuizen of wilt u vernieuwing in uw huidige interieur? In al deze situaties komt u voor moeilijke vraagstukken te staan. Bij interieurstylist Wilma kunt u terecht voor echt goed interieuradvies of wilt u bijvoorbeeld samen aan een interieurplan werken, maak dan even een afspraak. U kunt telefonisch een interieuradvies afspraak maken, bel: 078 6207050.
Aan de hand van foto’s en plattegrondjes van de ruimte(s) help interieurstylist Wilma u een slimme keuzes te maken en zorg ervoor dat u zich weer thuis voelt in uw huis.
Wilma biedt u de mogelijkheid voor een woonadvies bij u thuis. Hierbij kunt u tijdens het gesprek alle woonwensen, woonproblemen en woonvragen stellen. Tijdens het woonadvies thuis krijgt u veel tips en inspirerende ideeën, zodat u zelf aan de slag kunt om van uw huis een droomhuis te maken!

Hoe verloopt het woonadvies thuis?

Per mail of telefoon bespreken we eerst de woonwensen. Zo kunnen wij het woonadvies goed afstemmen op uw situatie.
Daarna hebben we een persoonlijk gesprek van twee tot drie uur bij u thuis. 

Samen bespreken we een woonadvies, waarbij we onduidelijkheden duidelijk kunnen maken en ter plekke opgekomen vragen zo mogelijk kunnen beantwoorden.
Als u het prettig vindt dat ik mee ga naar de winkel voor het uitzoeken van meubels, raam-vloerbekleding of accessoires dan ga ik uiteraard graag met u mee.
Na enige tijd neemt interieurstylist Wilma contact met u op, om te kijken of het gelukt is met het uitvoeren van het woonadvies.

Wat ontvang u?

U ontvangt van Wilma Noldus een uitgewerkt woonadvies.

Projecten die succesvol zijn afrond!

interieurstyling
Verkoopstyling
projectbegeleiding

Interieurstyling pakketten